Menu

Op de hoogte van de nieuwe wetgeving

Bent u goed voorbereid?
Al eerder informeerden wij onze leden en klanten over ingrijpende wetswijzigingen die begin 2015 zijn in gegaan. Zo organiseerde wij speciaal voor leden en klanten van abflexkracht al in mei 2014 een voorlichtingsbijeenkomst waar de heer Maurice Rojer van de ABU de belangrijkste wijzigingen toelichtte. Ook zijn veel klanten en leden al in gesprek geweest met hun abflexkracht relatiebeheerder over de wetswijzigingen.

 

Informatiebrochure
Graag herinneren wij u eraan dat een groot deel van de wijzigingen reeds in werking zijn getreden. Wij hebben de belangrijkste punten voor u op een rijtje gezet in de abflexkracht informatiebrochure Wet Werk en Zekerheid (WWZ) en inlenersbeloning.

 

  • KLIK HIER om de informatiebrochure 'Wet Werk en Zekerheid (WWZ) en inlenersbeloning' te openen en te downloaden (versie juli 2015)

     

Uitgebreid advies op uw bedrijf
Heeft u na het lezen van deze informatiebrochure verdere vragen over de nieuwe wetgeving?
Dan kunt u uiteraard contact opnemen met abflexkracht. Een abflexkracht relatiebeheerder komt bij u langs op het bedrijf om vragen met betrekking tot de (wets-) wijzigingen te beantwoorden en u eventueel een passend advies te geven!

Ja, ik wil graag een afspraak over de nieuwe wetgeving!

  1.  
  2.  
  3.  
  4.        
  5.  


  6.