Menu

Sponsoring & partners

abflexkracht wil een waardevolle bijdrage leveren aan de groene sector. We dragen dan ook graag bij aan initiatieven die passen bij onze organisatie en identiteit. We kiezen daarom voor sponsorprojecten en partners die passen bij onze missie, merkbelofte en kernwaarden en waarmee we bevestigen dat we een sector/maatschappelijk betrokken bedrijf zijn.

 

abflexkracht sponsort de volgende zaken:

  • Kom in de Kas, het jaarlijkse publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw - regionale ondersteuning bij diverse activiteiten.
  • Platform Tuinbouw Veenstreek - promoten van de tuinbouw in de veenstreek.
  • Tafeltennistoernooi Poolse flexmedewerkers Roelofarendsveen - sponsoring van de prijzen en ondersteuning bij de activiteit.
  • Diverse voetbalverenigingen in de regio - plaatsen van abflexkracht reclameborden langs het hoofdveld.
  • Diverse evenementen die raakvlakken hebben met de regio of sector.

Platform Tuinbouw Veenstreek

abflexkracht ondersteunt het Platform Tuinbouw Veenstreek. Het Platform Tuinbouw Veenstreek bestaat uit een groep positief ingestelde kwekers uit de tuinbouwgebieden van Roelofarendsveen, Nieuwe en Oude Wetering en Woubrugge. Zij beogen de tuinbouw in de gemeente Kaag en Braassem (Veenstreek) te promoten, zodat organisaties en overheden vertrouwen hebben in de duurzaamheid van de locale tuinbouw.

Het Platform Tuinbouw Veenstreek probeert alle glastuinders uit de Veenstreek gezamenlijk om tafel te krijgen om zo het draagvlak en het belang voor de hele bedrijfskolom onder de aandacht te brengen van onder meer de inwoners van Kaag en Braassem, collega-tuinders van elders, overheden en tuinbouwgelieerde organisaties. Platform Tuinbouw Veenstreek heeft haar zienswijze ten aanzien van de ontwikkeling van de in de gemeente Kaag en Braassem gevestigde tuinbouwgebieden geformuleerd in het volgende document: visiedocument Platform Tuinbouw Veenstreek.