Menu

Open dag huisvestingscomplex flexmedewerkers abflexkracht

Afgelopen tijd is er in de media veel aandacht voor de arbeidsomstandigheden van arbeidsmigranten. Eén van de doelstellingen van abflexkracht is het bieden van optimale faciliteiten voor onze flexmedewerkers (veelal arbeidsmigranten). Om relaties te laten ervaren wat onze visie is op huisvesting organiseerde wij 16 september j.l. een Open dag op de unieke locatie van het nieuwe huisvestingscomplex aan de Poelweg 44a in De Kwakel. Op deze locatie heeft abflexkracht negen eigen woonunits in beheer, waar circa 80 abflexkracht flexmedewerkers wonen.

Tijdens deze Open dag konden genodigden zelf ervaren hoe abflexkracht de huisvesting van flexmedewerkers anno 2016 het liefst regelt. De bezoekers konden spreken met de bewoners, het unieke complex zien, de volledig ingerichte woonunits van binnen bekijken en dus zien hoe abflexkracht flexmedewerkers wonen.

De Open dag heeft een andere kijk gegeven, onze kijk, op de huisvesting van arbeidsmigranten. Tijdens de Open dag hing er een ontspannen sfeer en hebben de gasten naast de rondleiding over het complex ook kunnen genieten van een drankje en heerlijk eten uit de foodtrucks die speciaal voor de gelegeheid waren geregeld.

Bent u niet op de Open dag geweest maar wilt u wel ervaren hoe abflexkracht de huisvesting van flexmedewerkers anno 2016 het liefst regelt? Wij geven u graag een persoonlijke rondleiding. Bel of e-mail dan even met Marianne Vlak, 0297-383423 - mvlak@abflexkracht.nl

 

U kunt HIER de reportage film bekijken die gemaakt zijn op de Open dag en HIER de foto's!