Menu

Kom in de Kas 11 en 12 april 2015

In het weekend van 11 en 12 april 2015 kunnen consumenten en burgers binnenstappen in de wereld van de glastuinbouw en er achter komen dat in de kasalles kan. Tijdens Kom in de Kas laten enthousiaste tuinders zien dat de glastuinbouw een sector is waar muziek in zit. De glastuinbouw is een gevarieerde, innovatieve en geavanceerde sector,  vandaar dat voor de 38e editie de keuze voor dit thema is gemaakt.

Tuinders zijn trots op hun bedrijf en vertellen graag wat er allemaal bij komt kijken om die mooie producten te kweken. Met het thema: ‘Tuinbouw, daar zit muziek in’ maken de bedrijven kenbaar dat de sector veelbelovend is. Qua product, dat met zorg en aandacht voor de omgeving wordt gekweekt, qua innovaties op het vlak van techniek, automatisering en milieu, maar ook qua werkgelegenheid, op alle niveaus zijn mensen nodig om de positie van innovatieve sector te behouden. Uiteraard kan tijdens een bezoek aan de kas ook worden genoten van de diverse muziekuitvoeringen die door de plaatselijke muzikanten en aankomend jong talent worden uitgevoerd.

Kom in de Kas is het jaarlijkse publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouwsector. In het weekend van zaterdag 11  en zondag 12  april 2015  openen ruim tweehonderd glastuinders hun deuren om te laten zien waar ze trots op zijn: mooie, verse, gezonde en veilige natuurproducten.