Menu

Geslaagde feestelijke avond uitzendkrachten van abflexkracht

Afgelopen vrijdag op 25 november 2016 heeft abflexkracht, speciaal voor haar medewerkers, een feestelijke avond georganiseerd bij de stijlvolle en inspirerende locatie; de Arendshoeve, ‘the Garden of Amsterdam’. Net als vorig jaar was het ook dit jaar weer een groot succes!

abflexkracht investeert in medewerkers
abflexkracht organiseert dit evenement om haar medewerkers te ontmoeten, ze persoonlijk te bedanken voor hun inzet en om met elkaar het jaar 2016 afsluiten. Op de bijeenkomst stond het thema: ‘abflexkracht investeert in haar medewerkers’ centraal. Onderwerpen als ontzorgen, veiligheid, comfort, ontwikkeling en opleiding werden middels een mooie presentatie besproken. Omdat de groep medewerkers veelal afkomstig is uit Polen werd de presentatie ook in het Pools gegeven door verschillende Poolse abflexkracht collega’s.

Inspirerende lezing
Daarnaast was er een speciale gast uitgenodigd: de uit Polen afkomstige ondernemer Kris Florek (1981). Kris Florek is een expert in het begeleiden van mensen naar een persoonlijke of zakelijke doorbraak en oprichter/eigenaar van meerdere bedrijven. Zijn loopbaan verliep als de klassieke ‘American Dream’. Ruim tien jaar geleden kwam Kris in een busje naar Nederland, om een nieuwe toekomst op te bouwen. Kris deelde op deze avond zijn jarenlange kennis en ervaring als ondernemer middels een inspirerende lezing met de medewerkers van abflexkracht.

Er was uiteraard ook ruimte om een drankje te drinken, een borrelhapje te eten, gezellig te praten met collega’s en te genieten van de mooie ambiance die speciaal voor de avond was aangekleed met een overdaad aan prachtige bloemen. Op de achtergrond werd Poolse popmuziek afgespeeld

Leuke foto’s
Voor de gelegenheid was er ook een speciale fotohoek ingericht waar medewerkers in een prachtige lijst van bloemen, alleen of met elkaar, op de foto konden. Na 9 december 2016 zijn deze foto’s te bekijken en te downloaden op onze dan gelanceerde Poolse website: www.abflexkracht.pl

cv_ab_Arendshoeve_161125_122_lr
cv_ab_Arendshoeve_161125_135_lr

cv_ab_Arendshoeve_161125_136_lr
cv_ab_Arendshoeve_161125_100_lr