Menu

Eerste inspiratieavond abflexkracht beoordeeld met een 8,5!

Zet u als ondernemer in het groene domein wel eens vraagtekens bij hoe u in de toekomst met deze snel veranderende wereld om moet gaan? Ziet u ook dat het groene domein een cruciale transitie doormaakt en wilt u als ondernemer in de toekomst het verschil blijven maken? abflexkracht gelooft in uw ondernemerskracht en wij helpen u graag met dit soort vraagstukken! Dat doen wij o.a. door exclusief voor relaties van abflexkracht inspirerende avonden te organiseren.

Op 2 februari jl. kwam Arjan Erkel voor een bomvolle zaal bij Naturalis zijn verhaal vertellen over een gebeurtenis die niemand wil meemaken maar wat iedereen wil horen. Verrassend genoeg kende dit bijzondere verhaal een duidelijke boodschap over persoonlijk leiderschap. Wij kijken terug op een bijzonder verrassende avond! Bent u er de volgende keer (weer) bij?

Beoordeling genodigden
Na afloop hebben wij onze relaties gevraagd wat zij van de eerste abflexkracht inspratieavond vonden. We zijn erg tevreden en trots op de uitkomst! De respondanten gaven gemiddeld een 8,5 voor de avond!

Graag delen wij een aantal qoutes van klanten met u:

  • "Wat een bijzonder verhaal, je kunt zaken weer even in een juist perspectief plaatsen."
  • "De paralellen die werden getrokken naar het dagelijks ondernemen gaven stof tot nadenken."
  • "Mooi verhaal over overlevingskracht, overlevingskracht moet je als ondernemer ook hebben."
  • "Motiverend en inspirerend verhaal."
  • "Het verhaal met als thema persoonlijke kracht vond ik heel relevant voor mij als ondernemer."
  • "Verhaal van Arjan had ook als boodschap; zelf inspirerend te zijn, aandacht op menselijk vlak."
  • "Heel herkenbaar verhaal, ondernemen is soms net als gegijzeld zijn."
  • "Goed verhaal met mooie brug van eigen ervaring naar ondernemerschap."

 

Over Arjan Erkel...
U kunt het zich vast nog wel herinneren: de beelden van zijn vrijlating ruim 10 jaar geleden. Arjan Erkel, medewerker van Artsen zonder Grenzen, werd op brute wijze en zat ruim vijftien maanden in een donker hok tussen het ongedierte. Maanden lang zag hij geen gezichten en vreesde hij meerdere malen voor zijn leven.Toch voelt Arjan zich geen slachtoffer maar een ‘survivor’. Zijn gijzeling is een harde en goede leerschool geweest om de regie over zijn leven in eigen handen te nemen en kansen af te dwingen: Groei door veranderende omstandigheden. Ook de groene sector kent veranderende (markt)omstandigheden en wij zijn er van overtuigd dat dit u als ondernemer nieuwe groei mogelijkheden biedt!