Menu

BERICHT NAMENS DE OR - OVERLIJDEN GEORGE HILGEN

Bij ons heerst na dinsdag nog steeds een onwerkelijke gevoel over dat George overleden is. Wij waren op de hoogte dat het niet al te goed ging met hem maar dit hadden wij nooit verwacht...

George kunnen wij het beste omschrijven als een positieve, zeer betrokken, humoristische en trotse man. Hij zat al jaren bij ons in de OR omdat hij betrokkenheid bij de organisatie erg belangrijk vond. De eerste jaren was hij lid van de OR maar hij werd al snel secretaris en toen al had hij de ambitie om voorzitter te worden. Doordat hij ook bij de TD zat was hij betrokken bij zowel intern als de buitendienst. Zo kreeg hij van beide kanten input over wat er speelde bij ons. Dit versterkte zijn voorzitterschap. Zelfs toen hij medische behandelingen onderging konden wij voor input en advies nog bij hem terecht. Sinds kort was hij zelfs voorzitter van het OR platform. Een kleine maand geleden had hij nog aangegeven herkiesbaar te zijn voor de OR.

De OR heeft de afgelopen jaren meerdere zware kwesties meegemaakt, als wij dit met elkaar bespraken bleef George altijd positief en vertrouwde hij erop dat alles goed en netjes opgelost zou worden en daar stond hij voor.

Tijdens vergaderingen, besprekingen en kennismakingen had hij altijd humor, als wij bijvoorbeeld kennis moesten maken met nieuwe directeuren, nieuwe OR leden of scholingsdocent kwam er plots tussen de vragen door altijd die ene. Hij begon dan eerst op zijn stoel te wiebelen en daarna vroeg hij op zijn Amsterdams mogelijk voor welke voetbalclub diegene was, en als het antwoord dan maar niet DIE ENE club was ging hij weer rustig zitten en gewoon verder met de opgestelde vragen.

Trots is een woord dat zeker herkenbaar was voor George, trots was hij op zijn gezin, zijn stad, zijn club, de OR, zijn werk en de organisatie, als hij hierover begon te praten zag je hem stralen.

George zal gemist worden bij de OR maar wij gaan er voor. We gaan de draad weer op te pakken, zo zou hij dat gewild hebben.

Wij wensen iedereen veel sterkte toe met het verwerken van het verdriet en gemis.

OR abflexkracht.