Menu

abflexkracht sponsort Poolse kampioenschappen tafeltennis 2016

Tafeltennisvereniging De Treffers uit Roelofarendsveen organiseert zaterdag 9 april 2016 voor de vierde keer de Poolse kampioenschappen tafeltennis.Dit toernooi is bestemd voor iedereen met een Poolse nationaliteit. Er kan gestreden worden om de dames- en de herentitel.Inschrijven kan via e-mail aan pktt@ttvdetreffers.nl of online via www.toernooi.nl

De kosten voor deelname zijn €5,= per persoon en dit bedrag kan overgemaakt worden op reknr. NL94 RABO 0355 9143 52. Het is de bedoeling dat de wedstrijden om 19.00 uur beginnen. Het toernooi zal rond 23.00 uur afgelopen zijn.

Voor bij zowel de heren als de dames staat er voor de winnaar een mooie beker klaar gevuld met €100,=! Ook de 2e plaats bij de heren en de dames levert een beker en €50,= op. De geldprijzen zijn beschikbaar gesteld door abflexkracht.

Na de poules wordt er ook een verliezers ronde gespeeld en voor de nummers 1 en 2 van de verliezersronde is er een beker beschikbaar.Er is een kantine met bar aanwezig en na de wedstrijden kan er gedanst worden op de muziek van een drive-in disco. Ook zullen er Poolse hapjes uitgedeeld worden en is er speciaal voor deze avond Pools bier te koop.

Abflexkracht steunt het initiatief van De Treffers om met dit toernooi iets te doen voor de Poolse gemeenschap die in Nederland woont of werkzaam is. Het zou tevens een breekijzer kunnen zijn om lid te worden van een tafeltennisvereniging wat de integratie van in Nederland werkzame Polen kan bevorderen. Heb je Poolse werknemers, buren, vrienden, kennissen breng ze even op de hoogte van het toernooi!