Menu

MASTERCLASS II

‘Never Waste a Good Crisis’

Op dit moment is onzekerheid bij velen van uw collega’s uit de branche een gegeven. Dit wordt voornamelijk gevoed door de oorlog in de Oekraïne en de hiermee gepaard gaande torenhoge gasprijzen. Dat we met elkaar aan de vooravond staan van een economische crisis, is een feit. U als ondernemer zult misschien wel echt iets anders moeten bedenken om uw business overeind te houden.

Stil zitten is geen optie

Om te kunnen overleven wordt u als ondernemer enorm uitgedaagd, misschien wel meer dan eerder. Om het verschil te maken zal elke ondernemer wendbaar moeten zijn. En zijn ondernemerskwaliteiten als creativiteit, innovatie, visie, overtuigingskracht, samenwerking, communicatie en veerkracht nodig om het verschil te kunnen blijven maken.

Delen kan schelen

Deze masterclass staat in het teken van delen van kennis, ervaring, ideeën en moed. Geïnspireerd worden door collega’s, met elkaar in gesprek over hoe je door deze tijden kan navigeren, zonder kopje onder te gaan, staat centraal.

In deze 2 uur durende masterclass komen een aantal vraagstukken, die voor elke ondernemer relevant zijn om nog succesvoller te ondernemen, aan bod.

Marieke Verhagen en Cleo Hooyer van Projob (beiden seniorcoach, trainer en gespreksleider) bieden u in deze masterclass inspiratie, nieuwe ideeën uit andere organisaties, tips en adviezen vanuit de expertise en ervaring uit de begeleidingspraktijk. Zij gaan graag samen met u op zoek naar de antwoorden op deze vraagstukken die kunnen bijdragen aan het vergoten van het succes van uw bedrijf. Aansluitende aan de masterclass is er gelegenheid om met elkaar een drankje te drinken en na te praten. Opgeven kan tot 12 april 2022 via het invulformulier onderaan deze pagina of via uw contactpersoon bij abflexkracht. U bepaalt uiteraard zelf of u deelneemt. 

Download HIER de brochure over deze MASTERCLASS.

Voor leden zijn deze activiteiten GRATIS. Niet-leden betalen afhankelijk van het evenement een bijdrage van € 95 euro.
Bent u geen lid? Voor slechts € 145,- bent u lid en kunt u in 2022 aan alle activiteiten deelnemen!

Masterclass II

  • Datum: Dinsdag 18 oktober 2022
  • Tijd: 19.30 – 21.30 uur
  • Locatie: Trainingslokaal bij kantoor abflexkracht, konnetlaantje 10, Rijsenhout

 

12/10/2022 | Deze masterclass is inmiddels VOLGEBOEKT. Heeft u interesse in dit onderwerp of het volgen van een ledenactiviteit? Neem dan conact op met uw contactpersoon van abflexkracht.