Menu

MASTERCLASS I

‘Tevreden (gelukkige) medewerkers leveren een belangrijke bijdrage aan uw bedrijfsresultaat’

Als ondernemer kent u uw teelt, product of dienst van binnen en buiten. U weet als geen ander hoe u met uw klanten en leveranciers omgaat. Maar weet u ook hoe u uw medewerkers (vast en flex) blijvend kunt stimuleren/motiveren zodat zij met plezier hun werk goed en op tijd doen? En hoe dit een hele belangrijke bijdrage levert aan het succes van uw onderneming?

Als ondernemer heeft u meerdere rollen: zo bent u op de eerst plaats een echte specialist en professional in uw werkveld. Daarnaast bent u als ondernemer ook leidinggevende. In deze tijd, waarin we te maken hebben met een steeds grotere schaarste op de arbeidsmarkt, is die rol als leidinggevende steeds vaker cruciaal om uw onderneming succesvol te laten zijn. In de rol van leidinggevende wilt u er voor zorgen dat medewerkers hun werk goed en op tijd doen, dit kan door op de juiste manier in te spelen op de vraag en de wensen van de werknemers. Medewerkers zijn het grootste kapitaal van iedere organisatie!

In deze 2 uur durende masterclass komen een aantal vraagstukken, die voor elke ondernemer relevant zijn om nog succesvoller te ondernemen, aan bod.

Marieke Verhagen en Cleo Hooyer van Projob (beiden seniorcoach, trainer en gespreksleider) bieden u in deze masterclass inspiratie, nieuwe ideeën uit andere organisaties, tips en adviezen vanuit de expertise en ervaring uit de begeleidingspraktijk. Zij gaan graag samen met u op zoek naar de antwoorden op deze vraagstukken die kunnen bijdragen aan het vergoten van het succes van uw bedrijf. Aansluitende aan de masterclass is er gelegenheid om met elkaar een drankje te drinken en na te praten. Opgeven kan tot 12 april 2022 via het invulformulier onderaan deze pagina of via uw contactpersoon bij abflexkracht. U bepaalt uiteraard zelf of u deelneemt. 

Download HIER de brochure over deze MASTERCLASS.

Voor leden zijn deze activiteiten GRATIS. Niet-leden betalen afhankelijk van het evenement een bijdrage van € 75 tot € 95 euro.
Bent u geen lid? Voor slechts € 145,- bent u lid en kunt u in 2022 aan alle activiteiten deelnemen!

Masterclass I

  • Datum: Dinsdag 19 april 2022
  • Tijd: 19.30 – 21.30 uur
  • Locatie: Trainingslokaal bij kantoor abflexkracht, konnetlaantje 10, Rijsenhout

 

12/4/2022 | Deze masterclass is inmiddels VOLGEBOEKT. Heeft u interesse in dit onderwerp of het volgen van een ledenactiviteit? Neem dan conact op met uw contactpersoon van abflexkracht.