Menu

Algemene Ledenvergadering 29 november 2022

Wij hebben voor u als lid weer een interessante avond in petto op een mooie locatie die u als agrarisch ondernemer zeker zal aanspreken.

 

DATUM:         Dinsdag 29 november 2022
TIJD:              Ontvangst vanaf 18.45 uur, ALV start 19.15
LOCATIE:      GreenBalanZ, Mijnsherenweg 36 te Kudelstaart.

De aankomende Algemene Ledenvergadering van onze coöperatie staat in het teken van de begroting van 2023 en de vaststelling van het verenigingstarief + de bijdrage reductieregeling 2023. Daarnaast vertel ik u graag hoe wij als team van abflexkracht kijken naar de nabije toekomst en wat onze speerpunten zijn om deze onzekere economische periode goed door te komen.

Ontvangst bij GreenBalanZ

Voor deze Algemene Ledenvergadering mogen wij u ontvangen bij phalaenopsis kwekerij GreenBalanZ. Dit was ook het plan voor de ALV van vorig jaar, maar Corona gooide roet in het eten. Ik ben dan ook heel blij dat wij dit jaar wederom welkom zijn bij GreenBalanz. Eigenaar Lennard van der Weijden wil de aardbol beter achterlaten voor de volgende generatie en daarom zo duurzaam mogelijk kweken. Een traject van vallen en opstaan. Tijdens een rondleiding over zijn bedrijf, geeft Lennard u inzicht in hoe hij als ondernemer deze (en andere) uitdagingen aangaat, hoe hij kijkt naar de toekomst en welke kansen hij ziet voor ondernemen in de agrarische sector.

 

Programma

 

  • Vanaf 18.45u ontvangst bij GreenBalanZ, Mijnsherenweg 36, Kudelstaart
  • 19.15u start Algemene Vergadering
  • 20.15u start rondleiding en netwerken met borrel
  • Rond 22.00u afsluiting

 

Namens het bestuur van abflexkracht nodig ik u van harte uit voor deze Algemene Ledenvergadering en de rondleiding van Lennard van der Weijden. Er is ook gelegenheid om te netwerken, uiteraard met een hapje en een drankje. U bent als lid van de coöperatie van harte welkom. Wij kijken er naar uit om u weer te ontmoeten!

Aanmeldformulier ledenvergadering

  1. Graag PER LID het onderstaande formulier invullen en verzenden:
  2.  
  3.  
  4.        
  5.  

Vergaderdocument

Op de vergadering ontvangt u het vergaderdocument voor de ledenvergadering. Wilt u het vergaderdocument eerder inzien dan kunt u een digitaal exemplaar opvragen bij uw contactpersoon van abflexkracht.