Menu

Inspirerende masterclass onderdeel van het lidmaatschap abflexkracht

De groene sector staat voor enorme uitdagingen, van stijgende energiekosten en klimaatveranderingen tot een enorme schaarste op de arbeidsmarkt. Als Coöperatie willen wij een blijvende factor van steun en ontzorging bieden. Om optimaal in te spelen op kansen en adequaat om te gaan met bedreigingen actueel en in de toekomst, gaan wij graag het gesprek met jullie aan.

Je bent daarom van harte uitgenodigd om als lid van Abflexkracht deel te nemen aan de inspirerende masterclass met als thema:

‘Wat hebben we geleerd van de corona- en energiecrisis en hoe ziet de toekomst van de groene sector eruit?’

Deze masterclass vindt plaats op dinsdag 15 augustus 2023 van 19.30 tot 21.30 uur in het trainingslokaal bij het kantoor van Abflexkracht aan het Konnetlaantje 10 te 1435 HW Rijsenhout. Marieke Verhagen en Ivo Neuvel, beiden gespreksleider bij Pro_job, zullen relevante vraagstukken voor elke ondernemer bespreken en ons voorzien van inspiratie, nieuwe ideeën en praktische tips en adviezen.

Masterclass

  • Datum: 15 augustus 2023
  • Tijd: 19.30 – 21.30 uur
  • Locatie: Trainingslokaal bij kantoor abflexkracht

 

Als lid van abflexkracht kun je gratis deelnemen aan deze masterclass, terwijl klanten € 95,- per deelnemer betalen. Je kunt je tot 1 augustus aanmelden via onderstaand formulier of bij je contactpersoon bij Abflexkracht. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar een drankje te drinken en na te praten.

Het vervolg van deze sessie staat gepland op dinsdag 12 december 2023. Hiervoor krijg je in november een uitnodiging. Wil je je nu al aanmelden voor deze sessie, laat dat even weten aan je contactpersoon bijAabflexkracht.

Over uw begeleiders van deze masterclass:

Marieke Verhagen: is seniorcoach, trainer en gespreksleider bij Pro_Job en bied je in deze masterclass inspiratie, nieuwe ideeën uit andere organisaties, tips en adviezen vanuit de expertise en ervaring uit de begeleidingspraktijk. Zij en Ivo gaan graag samen met jou op zoek naar de antwoorden op deze vraagstukken die kunnen bijdragen aan het vergoten van het succes van je bedrijf.

Ivo Neuvel: is Managing Director van de technische Business Unit van Pro_job en is tevens gespreksleider/presentator. Hij gaat graag met organisaties aan de slag om hen te helpen ontwikkelen. Ivo is reeds 17 jaar werkzaam binnen de technische arbeidsmarkt en is heeft hier verschillende functies bekleed, waarbij het helpen van anderen centraal staat.

Aanmeldformulier Masterclass

  1. Graag PER LID het onderstaande formulier invullen en verzenden:
  2.  
  3.  
  4.