Menu

Agenda ledenactiviteiten 2022

Het nog meer waarde toevoegen aan de coöperatie staat al langer op de agenda en is juist nu anno 2022 relevanter dan ooit! Voor abflexkracht reden genoeg om u als lid dit jaar extra te laten profiteren van waardevolle inspirerende ledenactiviteiten. Wat ons betreft een mooie manier om in het ‘post-corona’ tijdperk de verbinding weer aan te gaan met u als lid. Helemaal nu we ook te maken hebben met onzekerheid over de oorlog in de Oekraïne en de potentiële gevolgen voor de agrarische sector en mogelijke maatregelen die nodig zijn op de korte en langere termijn. 

Wij organiseren ledenactiviteiten waarbij u andere leden kunt ontmoeten, waar wij weer in verbinding kunnen staan met elkaar en waar u inspiratie op kunt doen. We kijken inmiddels terug op een zeer geslaagde 1e ledenlunch waar wij met 10 leden uit de Duin- en Bollenstreek in gesprek zijn geweest. Dit was naast gezellig ook heel waardevol.

Download HIER de agenda met de overige ledenactiviteiten 2022. We hebben top sprekers en trainers geselecteerd, inspirerende locaties en relevante onderwerpen gekozen. Kortom; ledenactiviteiten die u niet wilt missen.

Voor leden zijn deze activiteiten GRATIS. Niet-leden betalen afhankelijk van het evenement een bijdrage van € 75 tot € 95 euro. Bent u geen lid? Voor slechts € 145,- bent u lid en kunt u in 2022 aan alle activiteiten deelnemen!

De Algemene Ledenvergaderingen zijn alleen toegankelijk voor de leden van de coöperatie (de lezing bij de ALV I kan wel door klanten worden bijgewoond). Ongeveer 3 weken vooraf aan de activiteit ontvangt u als lid een persoonlijke uitnodiging met daarin de exacte datum, tijd, locatie, extra informatie en hoe u zich kunt aanmelden. U bepaalt uiteraard zelf of u komt en naar welke activiteiten u gaat. Wij denken met deze uitgebreide ledenactiviteiten een eerste stap te zetten om het lidmaatschap van de coöperatie nog waardevoller te maken voor u als lid. Wij kijken er naar uit u live te ontmoeten, u bent van harte welkom.

Aanmeldformulier Masterclass I op 19 april 2022

  1. Graag PER LID het onderstaande formulier invullen en verzenden:
  2.  
  3.  
  4.