Menu

HOERA, abflexkracht 50 jaar!

Een halve eeuw veelzijdig talent
Om succesvol te zijn in de groene sector is veelzijdig talent nodig. En dat bieden wij onze klanten en leden dit jaar precies vijftig jaar. Al in 1968 verzorgden wij onder de naam Agrarische Bedrijfsverzorging ‘de boerenhulp’. Bij arbeidsongeschiktheid van de baas was er een acuut probleem, de continuïteit van het bedrijf kwam in gevaar. abflexkracht zette ‘de boerenhulp’ in om die continuïteit te waarborgen. Anno 2018 is de groene sector enorm veranderd en gemoderniseerd. De tuinbouw is uitgegroeid tot een van de meest innovatieve sectoren in Nederland. abflexkracht is met de sector meegegroeid. De Bedrijfsverzorging (toen ‘de boerenhulp’) is vandaag de dag slechts één van onze diensten.

Autoriteit op gebied van arbeidsmigranten
Zo’n twintig jaar geleden begon abflexkracht met pionieren met arbeidsmigranten. We mogen wel zeggen dat we een autoriteit zijn op dit gebied. Het vinden van veelzijdig talent wordt een steeds grotere uitdaging. Daarom zetten wij ons dagelijks met bevlogenheid in om de juiste (flex)medewerkers te werven. Dat doen wij met ons eigen recruitment team, wervingskantoren in het buitenland, de inzet van moderne recruitment tools en onze Poolse website: www.abflexkracht.pl. U kunt inmiddels bij ons terecht voor het inlenen van flexibele medewerkers op ieder niveau: productiemedewerkers, voormannen, specialisten maar ook bedrijfsleiders.

Een tevreden medewerker presteert beter
Naast het vinden en werven van de juiste flexmedewerkers willen wij hen ook binden & behouden. Dit doen we o.a. door de inzet van Pools-/Nederlandstalige personeelscoördinatoren, goede huisvesting tegen een redelijke vergoeding, vervoer in eigen beheer, gratis (taal)cursussen en wekelijkse betrouwbare verloning. Wij willen voor flexmedewerkers de voorkeurswerkgever in de regio en sector zijn. Onze gouden regel: een tevreden medewerker werkt met meer plezier en presteert beter… bij u op het bedrijf!

Direct toepasbare diensten en services
Sinds eind 2016 bieden wij het ‘Groene Servicepakket. Een uniek pakket met direct toepasbare diensten en services zoals o.a. praktijkgerichte trainingen voor ondernemers en (flex)medewerkers, kennisbijeenkomsten en de inzet van onze Groene Professionals. Dat zijn professionals die u helpen met vraagstukken uit verschillende vakgebieden. Zij ondersteunen u met advies of nemen u direct werk uit handen.

Maar liefst een halve eeuw samenwerking, ondernemerschap, (vak)kennis en ervaring die wij met veel toewijding, plezier en energie vandaag de dag inzetten. Vooruitkijkend zien wij volop kansen voor nieuwe diensten waarmee wij u als lid/klant kunnen ondersteunen. Zo zijn wij o.a. bezig met het opzetten van een eigen trainingsprogramma waarbij wij flexmedewerkers zelf opleiden voor bepaalde werkzaamheden in de groene sector. abflexkracht groeit graag met u en de boeiende, bloeiende groene sector mee.

Ook de komende 50 jaar kunt u rekenen op ons veelzijdig talent!