Menu

Wij begrijpen als geen ander dat een ondernemer altijd tijd te kort heeft. Om u te helpen met het nemen van belangrijke zakelijke beslissingen hebben wij een aantal handige hulpmiddelen ontwikkeld op het gebied van capaciteits- en financiële planning. Het groene calculatiemodel en de groene capaciteitsplanning maar ook de groene pensioencheck leggen weinig beslag op uw tijd maar bieden tegelijkertijd wel de houvast om te weten waar u aan toe bent.

Daarnaast bieden we ook advies op maat. Een team van eigen professionals dat zo samengesteld is dat het op elke unieke vraag van de klant het juiste professionele antwoord kan bieden; van het creëren van een huisstijl, het opstellen van een begroting tot het coachen van u en uw onderneming. Onze groene professionals zetten hun kennis en kunde in en u heeft uw persoonlijke adviseur en ontvangt een advies op maat.

Het groene servicepakket

Bij abflexkracht zien we het als onze taak om klanten en leden te ondersteunen met veelzijdig talent. Zodat u als ondernemer in staat blijft om het verschil te maken en succesvol kunt zijn in het pakken en benutten van die vele kansen.

Het groene servicepakket bestaat uit tientallen nieuwe, innovatieve, praktische en ondersteunende diensten die betrekking hebben op: kennis, capaciteit, support en continuïteit.

Doelstelling: Uw onderneming optimaal maar beheersbaar laten groeien, de ondernemer z’n eigen potentieel laten ontdekken en ontwikkelen, een solide basis leggen voor de toekomst van uw bedrijf. Aan u de keuze om uw eigen groene service pakket op maat samen te stellen!

 

 

 
Meer informatie of een afspraak?

Uit recent onderzoek onder onze klanten en leden blijkt dat aan maatwerk en flexibiliteit veruit de grootste behoefte bestaat. Logisch dat dat uitgangspunten zijn geweest bij de samenstelling van het groene servicepakket.

We kunnen ons voorstellen dat het best lastig is om de volledige omvang en alle maatwerkmogelijkheden in een keer te overzien. Ons advies: een persoonlijk adviesgesprek op maat met een van onze relatiebeheerders. Dat werkt verhelderend en tijdbesparend, heel efficiënt dus.