Menu

De agrarische sector is volop in beweging, nieuwe trends en ontwikkelingen vragen continu om aanpassingen en (bij)sturing in de bedrijfsvoering. Bijblijven door bij te scholen is daarom onontbeerlijk. Bij abflexkracht willen we onze jarenlange kennis en ervaring graag delen met onze klanten en leden.

Daarom hebben wij de groene school opgericht die een breed scala aan opleidingen en trainingen op maat aanbiedt. Onze trainingen sluiten aan op de dagelijkse werkpraktijk van flexwerkers, bedrijfsverzorgers en bedrijfsleiders in de groene sector.

Behalve individuele trainingen organiseert abflexkracht ook kennisbijeenkomsten waarbij steeds een actueel onderwerp onder de aandacht wordt gebracht.

Het groene servicepakket

Bij abflexkracht zien we het als onze taak om klanten en leden te ondersteunen met veelzijdig talent. Zodat u als ondernemer in staat blijft om het verschil te maken en succesvol kunt zijn in het pakken en benutten van die vele kansen.

Het groene servicepakket bestaat uit tientallen nieuwe, innovatieve, praktische en ondersteunende diensten die betrekking hebben op: kennis, capaciteit, support en continuïteit.

Doelstelling: Uw onderneming optimaal maar beheersbaar laten groeien, de ondernemer z’n eigen potentieel laten ontdekken en ontwikkelen, een solide basis leggen voor de toekomst van uw bedrijf. Aan u de keuze om uw eigen groene servicepakket op maat samen te stellen!

 

 

 
Meer informatie of een afspraak?

Uit recent onderzoek onder onze klanten en leden blijkt dat aan maatwerk en flexibiliteit veruit de grootste behoefte bestaat. Logisch dat dat uitgangspunten zijn geweest bij de samenstelling van het groene servicepakket.

We kunnen ons voorstellen dat het best lastig is om de volledige omvang en alle maatwerkmogelijkheden in een keer te overzien. Ons advies: een persoonlijk adviesgesprek op maat met een van onze relatiebeheerders. Dat werkt verhelderend en tijdbesparend, heel efficiënt dus.