Menu

de groene reductieregeling

Korte of langdurige arbeidsongeschiktheid: dat komt nooit gelegen. En toch krijgt iedere ondernemer er vroeg of laat mee te maken. Op zo'n moment kunt u rekenen op de een vervangende arbeidskracht van abflexkracht. In het geval van arbeidsongeschiktheid krijgt u voorrang op andere klussen waar wij medewerkers voor inzetten - zoals seizoenswerk. Die zekerheid is zelfs vastgelegd in de statuten van de coöperatie omdat wij weten dat het werk op uw bedrijf altijd door moet blijven gaan.

Tijdelijke vervanging op functieniveau
Vanzelfsprekend kunt u bij abflexkracht in geval van ‘gewone’ ziekte of een flinke griepepidemie rekenen op directe vervanging. Onze medewerkers zijn snel ter plaatse om u te ondersteunen en werkzaamheden uit handen te nemen. Maar onze service gaat verder. Want niet alleen uw uitvoerend personeel kunnen wij vervangen. Stel dat uw bedrijfsleider, werkvoorbereider of u zelf uitvalt. Wanneer u of uw medewerker lid is van de coöperatie en deelneemt in de reductieregeling dan kunt u een beroep doen op tijdelijke vervanging ‘op functieniveau’. Bij abflexkracht noemen we dat interim bedrijfsvoering. En belangrijk om te weten, die ervaren interim krachten (zoals b.v. onze Bedrijfsverzorgers) hebben we natuurlijk gewoon in huis.

Interim bedrijfsvoerders met specialisme
De belangrijkste taak van een interim bedrijfsvoerder is het tijdelijk vervangen van de eigenaar van een bedrijf bij ziekte of overlijden. Onze planner zorgt ervoor dat onze medewerker op korte termijn ter plaatse is. Onze agrarisch medewerker kan u net zo lang vervangen als nodig is. Dat geldt meestal niet voor een vervanger die u zelf regelt. Want uw buurman, familielid of vaste medewerker kan u wel tijdelijk vervangen, op lange termijn is dat meestal niet mogelijk.

Onze Bedrijfsverzorgers
Vanuit de Interim bedrijfsvoering leveren onze Bedrijfsverzorgers gegarandeerd kwaliteit; ze hebben ruime ervaring en worden regelmatig bijgeschoold. Ze hebben vaak een eigen specialisme. Een aantal Bedrijfsverzorgers in de agrarische sector houdt zich onder meer bezig met ‘ziekzoeken’. Andere zijn gespecialiseerd in 'selecties in alle gewassen' of het 'rondsteken van Buxusbomen'. Er zijn ook Bedrijfsverzorgers die zijn opgeleid om met de abflexkracht boormachines gaten te boren voor het poten van Trekheesters, Hortensia’s en Buxusbomen en andere kwekerijgewassen.

Gecertificeerde en geschoolde interim bedrijfsvoerders
Al onze vakkrachten zijn VCA gecertificeerd en hebben een spuitlicentie en heftruckcertificaat. Ook voor het specialistische werk staan onze vakkundige interim bedrijfsvoerders graag voor u klaar.