Menu

In de groene sector is continuïteit van het grootste belang. abflexkracht snapt als geen ander dat arbeidsongeschiktheid één van uw grootste zorgen – of zo u wilt bedreigingen – is. Want of het nu voor korte of langere tijd is, het komt nooit uit dat u zich door arbeidsongeschiktheid niet of onvoldoende met het bedrijf kunt bezighouden. En daarnaast is er natuurlijk de vraag “hoe kom ik à la minuut aan interim mensen die op het juiste functieniveau kunnen instappen en zorgen dat mijn bedrijf blijft draaien zoals ik dat zelf zou doen.”

Laat dat nou van oudsher ons vak zijn. abflexkracht is specialist in het bieden van zekerheid en maatwerk in tijden van arbeidsongeschiktheid. Onze groene reductieregeling is een typische abflexkracht-dienst van het eerste uur en nog steeds 100% actueel. Wij beschikken over een vaste pool aan ervaren interim bedrijfsverzorgers. Mensen die niets anders doen dan inspringen waar dat direct nodig is. Uitgerust met up-to-date kennis van zaken en een brede ervaring in het vakgebied. Oftewel, voor u de 100% zekerheid dat altijd vervanging en de continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd is.

services & diensten

Het groene servicepakket

Bij abflexkracht zien we het als onze taak om klanten en leden te ondersteunen met veelzijdig talent. Zodat u als ondernemer in staat blijft om het verschil te maken en succesvol kunt zijn in het pakken en benutten van die vele kansen.

Het groene servicepakket bestaat uit tientallen nieuwe, innovatieve, praktische en ondersteunende diensten die betrekking hebben op: capaciteit, kennis, support en continuïteit.

Doelstelling: Uw onderneming optimaal maar beheersbaar laten groeien, de ondernemer z’n eigen potentieel laten ontdekken en ontwikkelen, een solide basis leggen voor de toekomst van uw bedrijf. Aan u de keuze om uw eigen groene servicepakket op maat samen te stellen!

 

 

 
Meer informatie of een afspraak?

Uit recent onderzoek onder onze klanten en leden blijkt dat aan maatwerk en flexibiliteit veruit de grootste behoefte bestaat. Logisch dat dat uitgangspunten zijn geweest bij de samenstelling van het groene servicepakket.

We kunnen ons voorstellen dat het best lastig is om de volledige omvang en alle maatwerkmogelijkheden in een keer te overzien. Ons advies: een persoonlijk adviesgesprek op maat met een van onze relatiebeheerders. Dat werkt verhelderend en tijdbesparend, heel efficiënt dus.

 
services & diensten