Menu

Of het nou gaat om tijdelijke handen of langdurige ondersteuning, binnen het groene servicepakket biedt abflexkracht flexwerkers op ieder niveau: productiemedewerkers, voormannen, specialisten, maar ook bedrijfsleiders. Vertel ons wat u zoekt, dan zoeken wij daar het geschikte groene talent bij.

Alle talenten hebben gemeen dat ze op basis van een strenge procedure zijn geselecteerd om u met ‘raad en daad’ terzijde te staan, productiematig te ondersteunen of u op andere wijze te ontlasten.

Interesse in onze groene talenten, hebt u een concrete opdracht of aanvraag? Of wilt u meer weten over het groene servicepakket van abflexkracht? Neemt u dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Het groene servicepakket

Bij abflexkracht zien we het als onze taak om klanten en leden te ondersteunen met veelzijdig talent. Zodat u als ondernemer in staat blijft om het verschil te maken en succesvol kunt zijn in het pakken en benutten van die vele kansen.

Het groene servicepakket bestaat uit tientallen nieuwe, innovatieve, praktische en ondersteunende diensten die betrekking hebben op: kennis, capaciteit, support en continuïteit.

Doelstelling: Uw onderneming optimaal maar beheersbaar laten groeien, de ondernemer z’n eigen potentieel laten ontdekken en ontwikkelen, een solide basis leggen voor de toekomst van uw bedrijf.

 

 
Meer informatie of een afspraak?

Uit recent onderzoek onder onze klanten en leden blijkt dat aan maatwerk en flexibiliteit veruit de grootste behoefte bestaat. Logisch dat dat uitgangspunten zijn geweest bij de samenstelling van het groene servicepakket. Om het overzichtelijk te houden hebben we de diensten en services in vier categorieën ingedeeld (capaciteit, kennis, support en continuïteit). Aan u de keuze om uw eigen groene service pakket op maat samen te stellen!

We kunnen ons voorstellen dat het best lastig is om de volledige omvang en alle maatwerkmogelijkheden in een keer te overzien. Ons advies: een persoonlijk adviesgesprek op maat met een van onze relatiebeheerders. Dat werkt verhelderend en tijdbesparend, heel efficiënt dus.

 
het groene talent
  • flexwerkers voor de productie
  • bedrijfsverzorgers
  • voormannen
  • specialisten
  • bedrijfsleiders
  • flexwerkers op MBO/HBO niveau
  • kantoorpersoneel