Menu

Communicatie - Jurren Sluiter

Met welke uitdagingen voor de groene sector kan ik helpen?

Vanuit mijn vakgebied reclame/communicatie kan ik bedrijven in de groene sector helpen met het volgende:

  • Huisstijl: Ontwikkeling van een logo tot een compleet nieuwe huisstijl.
  • Bedenken nieuwe naam: Ik heb in de loop der jaren tal van namen bedacht voor bedrijven en/of producten. Dit doe ik meestal i.s.m. een tekstschrijver.
  • Communicatiecampagnes: Van grote landelijke campagnes tot kleine lokale uitingen, maar altijd met als doel om opvallend te zijn.
  • Communicatie advies: Deelnemer aan een brainstorm, of adviseur m.b.t. bedrijfsfilms, websites etc.…

Mijn affiniteit met de groene sector

Mijn vrouw is tuinier en komt uit een boomkwekersfamilie. Zij brengt mij dagelijks op de hoogte van al het moois dat groeit en bloeit. Daarna heb ik pasgeleden een mooie opdracht gedaan voor een Nieuw-Zeelandse pioenrozen-kweker. Tijdens de ontwikkeling van een goede naam en logo ben ik me gaan verdiepen in deze sector en kwam ik mooie verhalen tegen en veel ambachtelijkheid en beleving.

Waarom ondernemer?
Ruim 6 jaar geleden heb ik mijn baan opgezegd om “voor mezelf” te beginnen. Mijn voornaamste drijfveer is dat ik nu veel flexibeler ben en mijn opdrachten veelzijdiger. Ook merk ik dat ik me -nu ik zelf ondernemer ben- nog beter kan inleven in de problemen van mijn opdrachtgevers en daardoor betere oplossingen kan bedenken. Sinds ik direct voor opdrachtgevers werk zit ik meer ‘bovenop het nieuws’ en ontstaat er minder ruis. Hierdoor hou ik meer tijd over voor mijn passie: bijzondere ideeën bedenken.

Mijn werkwijze
Ik hou ervan om de lijnen zo kort mogelijk te houden. Ik heb in het verleden gemerkt dat veel opdrachtgevers het vervelend vinden hoe hiërarchisch en strikt de meeste reclamebureaus werken. Hierdoor duurt een creatief proces vaak (onnodig) lang en valt duur uit. Ik geloof dat door mijn persoonlijke benadering en een praktische instelling er veel efficiënter te werken valt. Ik denk graag mee met mijn opdrachtgever en vind het altijd magisch hoe je samen, door goed naar elkaar te luisteren, tot een uniek concept of ontwerp kunt komen.

Wilt u meer informatie? Kijk verder op www.jurrensluiter.nl of mijn LinkedInpagina www.linkedin.com/in/jurrensluiter

Jurren Sluiter
Jurren Sluiter