Menu

Online Marketing - Jurgen ten Brummeler

Met welke uitdagingen voor de groene sector kan ik helpen?

Zoals in veel sectoren staat ook de groene sector voor veel veranderingen en nieuwe keuzes. Digitalisering van marketing en bedrijfsprocessen, samenwerkingen met partners van buiten de sector, nieuwe concurrenten uit onverwachte hoeken, hoge mate van versnelling in innovatie en consumenten die meer en meer te kiezen én te zeggen hebben.

Wij werken op 3 manieren samen met ondernemers:

  • Expertise: hierbij richten wij ons op 1 expertise, bv Google Adwords inzet of Facebook marketing
  • Coaching: hierbij adviseren wij de ondernemer/organisatie op de inzet van online marketing
  • Business partner: hierbij werken wij samen voor een vast aantal uren per maand

Mijn affiniteit met de groene sector

Ik denk dat de groene sector meer innovatiekracht heeft en al laat zien dan algemeen bekend is. Gelet op de aanstormende mogelijkheden is het een bijzonder boeiende sector om ook op online marketing vlak goed te kijken naar de kansen en mogelijkheden.

Waarom ik ondernemer ben
Het is mijn ambitie om samen met ondernemers het bedrijf te laten groeien door de resultaatgerichte inzet van online marketing. Het mooiste hierbij is toch wel het bereiken van goede resultaten en samenwerkingen met ondernemers. Enkele quotes over Consigo: “jullie blijven ons uitdagen”, “stop de campagne, we kunnen het werk niet aan”, “ik heb controle over de resultaten”, “wij zijn uitermate tevreden over de samenwerking”.

Mijn werkwijze
Wij hebben een eigen unieke werkwijze ontwikkeld die wij met succes bij veel ondernemers toepassen. Bij een aantal ondernemers hebben wij al een omzetgroei van +25% kunnen realiseren. Hiernaast hebben wij alle online expertise in en rondom Consigo verzameld om ondernemers te kunnen adviseren en ook daadwerkelijk verder te kunnen helpen.

Kijk voor nog meer info op www.consigo.nl of op mijn LinkedInpagina https://nl.linkedin.com/in/jurgenonlinemarketeer

Consigo Online Marketing
Jurgen ten Brummeler - Consigo