Menu

Personeel - Jaqueline van Erve

Met welke uitdagingen voor de groene sector kan ik helpen?

Leidinggevenden komen vaak door de hectiek van de dag niet toe aan het besteden van tijd en het geven van aandacht aan hun werknemers op persoonlijk vlak. Daarom help ik organisaties in de groene sector graag met het volgende:

  • Preventief verzuim: Hoe voorkom ik onnodig verzuim en uitval van mijn werknemers? Hoe maak ik verzuim en veranderingen in gedrag bespreekbaar?
     
  • Re-integratie: Het begeleiden en bewaken van re-integratietrajecten volgens de Wet verbetering poortwachter.
     
  • Coaching & stressbegeleiding: Het bieden van coaching & stressbegeleiding aan werknemers: Hoe kan ik een betere balans krijgen en behouden tussen werk en privé? Hoe ga ik om met werkdruk?

Mijn affiniteit met de groene sector

Ik ben getrouwd met een tuinbouwkundig ingenieur. Dagelijks ervaar ik zijn passie en enthousiasme voor bloemen en planten. Zo ook door vrienden die werkzaam zijn in de groene sector of een eigen onderneming in deze branche runnen. Door hen heb ik kennis mogen maken met deze dynamische sector en blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen.

Waarom ondernemer?
Het was mijn droom: op eigen benen staan, datgene doen waar ik energie van krijg, op mijn eigen unieke manier. Met mijn bedrijf Je Casemanager van betekenis kunnen zijn voor verschillende organisaties. Dat is wat ik wil en wat ik nu doe. Het geeft mij veel voldoening om te zien dat mijn persoonlijke aanpak en betrokkenheid tevreden werkgevers en werknemers oplevert.

Mijn werkwijze
Als werkgever ontkom je er niet aan dat een werknemer weleens niet lekker in zijn vel zit. Of nog vervelender, een werknemer die langdurig uitvalt. Mijn aanpak is persoonlijk, resultaat- en oplossingsgericht. Door direct in gesprek te gaan met werkgever en werknemer kom ik snel tot de kern en stellen we gezamenlijk een plan van aanpak op. Tijdens een re-integratietraject kijk ik altijd naar wat de werknemer wel kan en wat de mogelijkheden zijn binnen de organisatie. Mijn streven is om de drempel tot terugkeer op de werkvloer laag te houden.

Kijk voor meer informatie op www.jecasemanager.nl of https://nl.linkedin.com/in/jaquelinevanerve.

jecasemanager
Jaqueline van Erve - Je Casemanager