Menu

Communicatie - Charlotte Visser

Met welke uitdagingen voor de groene sector kan ik helpen?

Mooie beelden zijn een belangrijk onderdeel van uw presentatie. Nog voordat een bezoeker de teksten op uw website heeft gelezen heeft hij of zij zich aan de hand van de vormgeving en fotografie al een beeld kunnen vormen over uw bedrijf. Een verzorgde presentatie is niet alleen fijn om naar te kijken maar zorgt ook voor een professionele uitstraling. Daarnaast zeggen beelden vaak meer dan woorden.

 • Bedrijfsreportage
  Een serie foto’s die de sfeer en werkzaamheden van uw bedrijf weergeven. Ze tonen de mensen achter het bedrijf die men normaal gesproken niet ziet. Het zijn foto’s die het verhaal van het bedrijf vertellen. Foto’s die uitstralen dat het fijn is om hier te werken en uitnodigen om zaken te doen.
   
 • Productfotografie
  Professionele foto’s die de eigenschappen van uw product belichten, vrijstaand of juist in een mooie setting gefotografeerd.
   
 • Portret
  Portretten van u en uw medewerkers in de typerende setting van uw bedrijf of profielfoto’s tegen een witte of andere kleur achtergrond.

Mijn affiniteit met de groene sector

De familie van mijn man heeft een huisje op het platteland van Zeeuws-Vlaanderen. Er staat een prachtige oude schuur, er is een boomgaard en we hebben een moestuin. Ik vind het heerlijk om in de tuin te werken en de ontwikkeling van de verschillende groenten te volgen en die vervolgens ook vers uit eigen tuin te halen en te bereiden. Daarnaast geniet ik enorm van bloemen en een mooie natuurlijke omgeving.

Waarom ondernemer?
Het ondernemerschap stelt mij in staat voor een groot en gevarieerd aantal opdrachtgevers te werken. Ik geniet ervan me steeds weer te verdiepen in andere branches en markten en mijn opdrachtgevers te helpen met hun presentatie. Ik heb er dan ook zin in om uw bedrijf, de processen, de mensen en uw ‘groene product’ vast te leggen met mooie foto’s en te helpen om al beeldend uw verhaal te ‘vertellen’ aan de buitenwereld.

Mijn werkwijze
Mijn werkwijze is afhankelijk van de vraag, maar in alle gevallen start ik met een kennismaking. Zo kan ik het bedrijf bekijken en een aantal mensen leren kennen, een gevoel krijgen van de sfeer en bespreken we de wensen ten aanzien van de fotografie. Vervolgens doe ik een voorstel of advies en na akkoord ga ik aan de slag.

Klanten ervaren mij als nuchter en creatief. Ik stel mensen snel op hun gemak en fotografeer heel natuurlijk, men heeft vaak niet eens door dat ik de foto al genomen heb. En fotograferen doe ik op maat, ik kijk goed wat de persoon, het onderwerp, de setting of bedrijf nodig heeft.

Voor voorbeelden van mijn werk verwijs ik u graag naar mijn website www.charlottevisserfotografie.nl

 

Charlotte Visser fotografie
Charlotte Visser - Charlotte Visser fotografie