Menu

Snelle ontwikkelingen in de groene sector

De ontwikkelingen in de groene sector gaan snel: de verschuiving van aanbodgestuurd naar vraaggestuurd ondernemen, de afnemende rol van de veiling, schaalvergroting , de toenemende concurrentie vanuit het buitenland en de consument die steeds veeleisender wordt. Kortom: de complexiteit van het ondernemen in de groene sector neemt toe.

Voor u als ondernemer in de sector betekent dit dat u naast uw dagelijkse werkzaamheden ineens ook andere vraagstukken op uw bord krijgt.

  • Hoe blijf ik mijn bedrijf in deze markt positioneren?
  • Hoe kan ik innoveren?
  • Hoe vind ik nieuwe klanten?
  • Hoe houd ik mijn mensen gemotiveerd?
     

Dit soort vragen horen wij met regelmaat terug van onze klanten en leden. Of wellicht heeft u een kleinere vraag: “Is mijn website wel vindbaar, waar vind ik een goede fotograaf om mijn producten mooi in beeld te krijgen?" Het vinden van de juiste mensen die u als ondernemer in de groene sector begrijpen en de juiste taal spreken is niet altijd even makkelijk.

Maak kennis met onze Groene Professionals

Om u op weg te helpen en antwoord op deze vragen te geven heeft abflexkracht een team van professionals gevormd: de Groene Professionals. Een team dat zo samengesteld is dat op elke unieke vraag van u als klant wij het juiste professionele antwoord kunnen bieden: van het creëren van een huisstijl, het opstellen van een begroting tot het coachen van u en uw onderneming. Met als doel om u op weg te helpen, te ondersteunen met advies, te inspireren of om werk uit handen te nemen.

Jessica Walraven
Marketing
Maak kennis
Diana van Donselaar
Personeel
Maak kennis
Jurgen ten Brummeler
Online Marketing
Maak kennis
Jaqueline van Erve
Personeel
Maak kennis
Jurren Sluiter
Communicatie
Maak kennis
Charlotte Visser
Communicatie
Maak kennis

Abflexkracht heeft deze ondernemers special voor u geselecteerd op basis van hun professionele kennis en affiniteit of ervaring met de groene sector. Daarnaast hebben zij de juiste ‘groene’ mentaliteit: ze weten van aanpakken, hebben een nuchtere kijk op zaken, zijn recht-door-zee en hebben veel passie voor hun vak.

Afspraak met uitzendbureau abflexkracht


Wilt u kennis maken met één van de door ons geselecteerde specialisten?
Neemt u dan contact op met ons voor meer informatie. Dat kan door
te e-mailen met htonjann@abflexkracht.nl of te bellen met 0297 383 400.