Menu
Payroll via de Payroll solutions van abflexkracht!Werkgevers payroll solutions via abflexkracht

FILM INZETTEN RECRUITMENT

Dat het steeds minder makkelijk wordt om goede flexwerkers te werven o.a. voor de groene sector is bekend. Wij doen er alles aan om toch die ‘top talenten' voor onze klanten te werven! We gebruiken daarbij o.a. instructiefilms. Lees meer>

 

vacature_alert1

Uitzendbureau en Detacheringsbureau abflexkracht

abflexkracht zet zich al 50 jaar in om de agrarische sector te ondersteunen. Van oudsher bieden wij continuïteit in de vorm van agrarische bedrijfsverzorgers. Ook verzorgt uitzendbureau abflexkracht capaciteit door het uitzenden van uitzendkrachten: van productiemedewerker (veelal Pools) tot bedrijfsleider. Vandaag de dag bieden wij vanuit het groene servicepakket vernieuwende diensten die ondernemers in de sterk veranderende groene sector nodig hebben. abflexkracht wil bijdragen aan een sterke groene Nederlandse branche door continuïteit, kennis, vaardigheden en capaciteit te leveren zodat klanten en leden bestaansrecht houden en het verschil kunnen blijven maken in de voortdurend sterk veranderende markt!

Ik zoek werk! Bekijk onze vacatures in de open teeltenIk zoek werk! Bekijk onze agrarische vacatures!Ik zoek werk! Bekijk onze interim management vacatures!

Ben jij een aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt? En zoek je een baan vol uitdaging die ook prima betaalt? Reageer dan op één van onze openstaande vacatures en ga snel aan de slag voor abflexkracht!

IK ZOEK WERK!
Uitzendbureau voor vakkundig personeel in de open teeltenUitzendbureau voor de agrarische sectorUitzendbureau voor de groene sectorInlenen van Poolse medewerkersUitzendbureau voor Poolse medewerkers

Wij zien het als onze taak om klanten en leden breed te ondersteunen! Dat doen wij met het groene servicepakket dat bestaat uit innovatieve, praktische en ondersteunende diensten. Zo kunt ook u het verschil blijven maken!

MEER INFO
home_groene_professionalshome_groene_professionals_charlottehome_groene_professionals_jurgenhome_groene_professionals_diana

De Groene Professionals: ons antwoord op de toegenomen complexiteit van ondernemen in de groene sector. Om u op weg te helpen, te adviseren, te ondersteunen, te inspireren of om u letterlijk werk uit handen te nemen!

MEER INFO
‘Groen’ het domein van uitzendbureau abflexkracht

‘Groen’ is van oorsprong ons domein; de agrarische sector. Inmiddels bedient abflexkracht een zeer breed spectrum van ondernemers in die groene sector. Niet alleen kwekers, tuinders en telers maar ook veel van de toeleveranciers van de groene sector! abflexkracht gelooft in de ondernemerskracht van iedere tuinder, kweker, teler en de toeleveranciers en heeft daarom als missie om deze groene motor nog meer kracht te geven door alle kennis, capaciteit, support en continuïteit voor de vraagstukken van nu en straks te regelen. Wij doen dat vanuit het groene service pakket!

Personeel gezocht in de open teelten?Personeel gezocht in de industrie?Personeel gezocht in de tuinbouw?Personeel gezocht in de open teelten?
Personeel gezocht

Bent u op zoek naar vakkundig en flexibel personeel? Met onze uitzendkrachten garanderen we kwaliteit door mentaliteit. Voor u betekent dat 100% flexibiliteit en inzetbaarheid die zorgt voor 24/7 continuïteit.

En of dat nou om detacheren, uitzenden of payrolling gaat: bij uitzendbureau abflexkracht bieden we altijd de best passende oplossing!