Menu

Zoek&vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 40 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 4
1 2 3 4 >>
16 vacatures gevonden
Functie
Vacature Allround Medewerker Administratie
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Kies voor deze vacature Allround Medewerker Administratie omdat:
jij deze allround functie met een breed takenpakket een uitdaging vindt! Je houdt van de afwisseling en raakt niet in de stress als jouw ‘to-do’ lijstje groeit. Jij bent Nederlandstalig en spreekt goed Engels. Je weet op een professionele klantvriendelijke manier zowel onze Nederlandse klanten als onze medewerkers te woord te staan en hen te helpen bij vraagstukken die met de administratie te maken hebben.

Functie
Vacature Kwaliteitscontroleur M/V | vacature vervuld
Standplaats
Aanstelling
6 maanden op uitzendbasis

Kies voor deze vacature omdat:

kwaliteit bij jou voorop staat!
Het bedrijf waar je voor gaat werken is jong en ambitieus en levert verse bloemen, groenten en kruiden aan een groot aantal Europese supermarktketens, groothandels en het horecasegment. Binnen het proces van de kweker tot de consument ben jij als kwaliteitscontroleur medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten. Af en toe reizen hoort ook bij deze functie!

Functie
Vacature Bedrijfsverzorger
Standplaats
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Kies voor deze vacature omdat: je houdt van afwisselende opdrachten bij verschillende bedrijven (onze leden) in de groene sector! Als bedrijfsverzorger regel jij zelfstandig de belangrijkste taken binnen het bedrijf als er een vaste medewerker arbeidsongeschikt raakt of als er tijdens drukte extra hulp nodig is. Van het adviseren en ondersteunen van de directeur, bedrijfsleider of voorman tot het meehelpen met de productiewerkzaamheden, alles is mogelijk. Jij brengt jouw energie over op je nieuwe collega’s tijdens het werken met producten uit de natuur!

Functie
Vacature Sales Intercedent Agribusiness
Standplaats
Rijsenhout, Haarlemmermeer
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Kies voor deze Vacature Intercedent Agribusiness omdat:
jij een commerciële duizendpoot bent. Je bent een topper als het gaat om het verwerven en invullen van bemiddelingsopdrachten. Jij bezoekt (potentiële) opdrachtgevers in de agrarische sector, een sector waarin jij je prima thuis voelt. Je signaleert personeelsbehoeften bij klanten. Door je commerciële inslag weet je onze dienstverlening op het juiste moment onder de aandacht te brengen. Je verkoopt niet alleen maar je adviseert de klant, je bent een sparringspartner! Bij arbeidsvraagstukken verras jij de klant met de beste oplossing. Ons unieke dienstenpakket is daar volledig op ingericht. Jij weet zowel bestaande als nieuwe relaties aan ons te binden door aan hun verwachtingen te voldoen. Met jouw ervaring als intercedent, consulent of een commerciële functie binnen de uitzendbranche herken je kansen in de markt en ben je expert in de branche.

Functie
Vacature Accountmanager
Standplaats
Rijsenhout, Haarlemmermeer
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Kies voor deze vacature Accountmanager omdat:
jij met betrokkenheid, focus en persoonlijke aandacht niet alleen je eigen carrière maar ook onze organisatie laat groeien. Je bent op en top commercieel en een echte sparringpartner. Je verkoopt niet maar je adviseert. Bij arbeidsvraagstukken verras jij de klant met de beste oplossing. Ons unieke dienstenpakket is daar volledig op ingericht. Jij weet zowel bestaande als nieuwe relaties aan ons te binden door aan hun verwachtingen te voldoen. Met jouw ervaring als intercedent, consulent of een commerciële functie binnen de uitzendbranche herken je kansen in de markt en ben je expert in de branche.

1 / 4
1 2 3 4 >>
16vacatures gevonden