Menu

Zoek&vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 40 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 4
1 2 3 4 >>
16 vacatures gevonden
Functie
Vacature Administratief Medewerker | parttime
Standplaats
Divers. Wij zijn voor diverse klanten op zoek.
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Kies voor deze vacature Administratief medewerker omdat:
jij graag zorgt dat alles omtrent de administratie tot in de puntjes verzorgd is. Jij de administratieve zaken foutloos, efficiënt en met oog op detail weet te verzorgen of dit nu agendabeheer is of documenten opstellen. Jij geintereseerd bent om voor één van onze opdrachtgevers in de groene sector en in de omgeving van Rijsenhout/Haarlemmermeer aan de slag wil als administratief medewerker.

Functie
Vacature Bedrijfsverzorger
Standplaats
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Kies voor deze vacature omdat: je houdt van afwisselende opdrachten bij verschillende bedrijven (onze leden) in de groene sector! Als bedrijfsverzorger regel jij zelfstandig de belangrijkste taken binnen het bedrijf als er een vaste medewerker arbeidsongeschikt raakt of als er tijdens drukte extra hulp nodig is. Van het adviseren en ondersteunen van de directeur, bedrijfsleider of voorman tot het meehelpen met de productiewerkzaamheden, alles is mogelijk. Jij brengt jouw energie over op je nieuwe collega’s tijdens het werken met producten uit de natuur!

Functie
Vacature Medewerker Recruitment
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Kies voor deze vacature Medewerker Recruitment omdat:
jij het beste ziet in mensen! Jij verbindt zowel mensen uit o.a. Polen en Nederland met organisaties en je legt verbanden tussen ervaring, interesses, ambities en kennis. Je helpt mensen aan een nieuwe baan en onze klanten aan de juiste medewerkers. Door jouw ervaring als intercedent, recruiter of een vergelijkbare functie binnen de uitzendbranche weet je echt alles van het zoeken naar de juiste kandidaten, het plaatsen van vacatures, het screenen van cv’s, het houden van intake/sollicitatie gesprekken en het up-to-date houden van overzichten met potentiële medewerkers. Je bent resultaatgericht, je houdt van doorpakken: ‘getting the job done’ !

Functie
Vacature constructiemonteur
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Eerst op uitzendbasis - daarna vast dienstverband mogelijk

Kies voor deze vacature constructiemonteur omdat:
jij niet bang bent voor het werken op grote hoogte in de kas en je gespecialiseerd bent in het aanleggen van schermdoek.

Functie
Vacature Allround Medewerker Administratie
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Kies voor deze vacature Allround Medewerker Administratie omdat:
jij deze allround functie met een breed takenpakket een uitdaging vindt! Je houdt van de afwisseling en raakt niet in de stress als jouw ‘to-do’ lijstje groeit. Jij bent Nederlandstalig en spreekt goed Engels. Je weet op een professionele klantvriendelijke manier zowel onze Nederlandse klanten als onze medewerkers te woord te staan en hen te helpen bij vraagstukken die met de administratie te maken hebben.

1 / 4
1 2 3 4 >>
16vacatures gevonden