Menu

Zoek&vind jouw Flexbaan

Ben jij een aanpakker van nature en zoek je naar een afwisselende, uitdagende baan die ook nog ‘ns prima betaalt? Dan moet je bij abflexkracht zijn! Wij bemiddelen al ruim 40 jaar succesvol in uiteenlopende bedrijfssectoren zoals; de industrie & productie, de land- en tuinbouwsector, de groenvoorziening en logistiek en distributie Wat voor baan je ook zoekt: bij abflexkracht heb je vele mogelijkheden.

Ga naar vacature alert voor de meest actuele vacatures per mail. Of schrijf je in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

1 / 3
1 2 3 >>
15 vacatures gevonden
Functie
Vacature Bedrijfsverzorger
Standplaats
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Kies voor deze vacature omdat: je houdt van afwisselende opdrachten bij verschillende bedrijven (onze leden) in de groene sector! Als bedrijfsverzorger regel jij zelfstandig de belangrijkste taken binnen het bedrijf als er een vaste medewerker arbeidsongeschikt raakt of als er tijdens drukte extra hulp nodig is. Van het adviseren en ondersteunen van de directeur, bedrijfsleider of voorman tot het meehelpen met de productiewerkzaamheden, alles is mogelijk. Jij brengt jouw energie over op je nieuwe collega’s tijdens het werken met producten uit de natuur!

Functie
Vacature Sales Intercedent Agribusiness
Standplaats
Rijsenhout, Haarlemmermeer
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Kies voor deze Vacature Intercedent Agribusiness omdat:
jij een commerciële duizendpoot bent. Je bent een topper als het gaat om het verwerven en invullen van bemiddelingsopdrachten. Jij bezoekt (potentiële) opdrachtgevers in de agrarische sector, een sector waarin jij je prima thuis voelt. Je signaleert personeelsbehoeften bij klanten. Door je commerciële inslag weet je onze dienstverlening op het juiste moment onder de aandacht te brengen. Je verkoopt niet alleen maar je adviseert de klant, je bent een sparringspartner! Bij arbeidsvraagstukken verras jij de klant met de beste oplossing. Ons unieke dienstenpakket is daar volledig op ingericht. Jij weet zowel bestaande als nieuwe relaties aan ons te binden door aan hun verwachtingen te voldoen. Met jouw ervaring als intercedent, consulent of een commerciële functie binnen de uitzendbranche herken je kansen in de markt en ben je expert in de branche.

Functie
Vacature Accountmanager
Standplaats
Rijsenhout, Haarlemmermeer
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Kies voor deze vacature Accountmanager omdat:
jij met betrokkenheid, focus en persoonlijke aandacht niet alleen je eigen carrière maar ook onze organisatie laat groeien. Je bent op en top commercieel en een echte sparringpartner. Je verkoopt niet maar je adviseert. Bij arbeidsvraagstukken verras jij de klant met de beste oplossing. Ons unieke dienstenpakket is daar volledig op ingericht. Jij weet zowel bestaande als nieuwe relaties aan ons te binden door aan hun verwachtingen te voldoen. Met jouw ervaring als intercedent, consulent of een commerciële functie binnen de uitzendbranche herken je kansen in de markt en ben je expert in de branche.

Functie
Vacature Medewerker Recruitment
Standplaats
Rijsenhout
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Kies voor deze vacature Medewerker Recruitment omdat:
jij het beste ziet in mensen! Jij verbindt zowel mensen uit o.a. Polen en Nederland met organisaties en je legt verbanden tussen ervaring, interesses, ambities en kennis. Je helpt mensen aan een nieuwe baan en onze klanten aan de juiste medewerkers. Door jouw ervaring als intercedent, recruiter of een vergelijkbare functie binnen de uitzendbranche weet je echt alles van het zoeken naar de juiste kandidaten, het plaatsen van vacatures, het screenen van cv’s, het houden van intake/sollicitatie gesprekken en het up-to-date houden van overzichten met potentiële medewerkers. Je bent resultaatgericht, je houdt van doorpakken: ‘getting the job done’ !

Functie
Vacature Financieel Manager - VERVULD
Standplaats
Rijsenhout, Haarlemmermeer
Aanstelling
Bepaalde tijd - daarna mogelijk vast

Kies voor deze vacature Financieel Manager omdat: jij van aanpakken weet, jij stevig in je schoenen staat en je bovenal uitblinkt in financiële kennis en expertise. Jij bent het geweten van de organisatie. Je bent sterk met analyses, rapportages en je verzorgt heldere, transparante en begrijpelijke (financiële- en markt) stuurinformatie op basis waarvan de directie de juiste beslissingen kan nemen en continue weet hoe het bedrijf ervoor staat. Jij maakt je snel zaken eigen en je ontwikkelt, implementeert en herziet proactief interne controles, bedoeld om o.a. de activa te beschermen en risico's te minimaliseren. Ook maak je diverse business planning modellen en ben je in staat om de operationele processen en controles te verbeteren en diverse risico’s in kaart te brengen.

1 / 3
1 2 3 >>
15vacatures gevonden